Over ons

Heeft u weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Zoek uw notaris brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een advocaat op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis 4 offertes van geselecteerde professionals in zijn of haar regio.

Voor bedrijven

Zoek uw notaris is de specialist in de werving van nieuwe klanten. Ondernemers zien hun bedrijf en klantenbestandĀ  groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de notaris en de aanvragen zijn belangrijk voor Zoek uw notaris. Alle notarissen worden gecontroleerd op basis van de KvK-nummers en wij nemen altijd contact op met de ondernemers.

Volledige controle over de aanvragen

Onze software analyseert iedere aanvraag die binnenkort en stuurt deze direct naar het best passende notaris. Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. Notarissen die zich aansluiten bij Zoek uw notaris bepalen zelf waar, wanneer, en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. U kunt zelf inloggen in het dashboard om daar de aanvragen in te zien.

Klanten beoordelen ons met een 8.7

"Binnen een half uur werd ik al benaderd door verschillende notariskantoor. Netjes te woord gestaan. Alle afspraken zijn nagekomen. Een absolute aanrader."
Cas Jansen